Geen verzendkosten bij bestellingen vanaf € 120,-!

Verzendingen
Wij werken uitsluitend met verschillende pakketdiensten. Wanneer de bestelling is voorgemeld, wordt er een track en trace code verstuurd, hiermee kun je via de website je pakket volgen. Bestellingen worden NIET onder rembours verstuurd.

Afhalen
Er kan worden gekozen om de bestelling af te halen, bij voorkeur is dit op dinsdagavond van 18.00-19.30 uur.
Kan je niet op dit tijdstip? Dan graag even contact met ons opnemen.
Bij het afhalen van de bestelling kan men contant betalen.Betaling met pin is mogelijk en heeft ook de voorkeur!

Levertijden
Terraquana streeft er naar om bestellingen die voor 12:00 uur besteld en betaald zijn, diezelfde dag te versturen. Kies voor betalingsoptie bankoverschrijving om de betaling zo spoedig mogelijk te laten verlopen. Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag voor 12:00 uur besteld, de volgende dag in huis.

Levertijd bij vooruitbetaling
Wanneer er gekozen wordt voor vooruitbetaling kan het 1 tot 3 werkdagen duren voordat we je betaling hebben ontvangen. Bij ontvangst van de betaling krijg je per e-mail bericht en wordt je bestelling nog dezelfde dag verstuurd.

Bezorging op zaterdag
Bestellingen die geplaatst worden op vrijdag, of waarvan de betaling op vrijdag ontvangen is worden alleen in overleg op vrijdag verstuurd. Wanneer deze niet op zaterdag wordt aangeboden of ontvangen, wordt deze op dinsdag aangeboden.

Kies je gewenste leverdatum
Er kan zelf worden gekozen voor een leverdatum. Wordt de bestelling op maandag geplaatst en betaald, maar heeft u liever dat de bestelling woensdag of donderdag wordt aangeboden kan dit worden aangegeven bij de bestelling bij opmerkingen.

Indien je niet thuis bent
Als je niet thuis bent bij aflevering, kan de bestelling bij de buren worden aangeboden, wanneer deze ook niet aanwezig zijn wordt de volgende dag de bestelling opnieuw aangeboden. Mis je ook deze aflevering, dan kun je de bestelling nog 3 weken ophalen op het postkantoor. Houd er rekening mee dat er levend materiaal in het pakketje kan zitten.